PERSOONLIJKE COACHING


Wat is persoonlijke coaching?

Persoonlijke coaching is inzicht krijgen in jezelf op vragen die jou regelmatig bezighouden. Als je je bewust wordt van richtingen op die vragen, geef je jezelf een prachtig cadeau.
Het draait om drie levensvragen: wie ben ik?, wat kan ik? wat wil ik?

 

Wanneer persoonlijke coaching?

Als je vraagstukken hebt die passen in één van onderstaande 4 thema’s, dan kan persoonlijke coaching een effectief middel voor jou zijn.

  • Terugdringen van ziekteverzuim, burn-out preventie en burn-out herstel.
  • Omgaan met conflicten en verbeteren van communicatie met anderen.
  • Meer zelfvertrouwen en assertiviteit verhogen.
  • Effectiever leren omgaan met tijd, prioriteiten stellen en meer structuur aanbrengen.

Met een persoonlijke coach kun je in alle veiligheid en in een vertrouwelijke omgeving jouw eigen coachvragen behandelen. Wij helpen jou hierbij, maar jij bepaalt aan welke doelen je wilt werken en welke resultaten jij wilt behalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en de stappen die je hierin zet.

 

Een persoonlijke coach is een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw toekomst!

 

Wat levert persoonlijke coaching jou op?

Jij geeft samen met je coach zelf jouw toekomst vorm. Het resultaat is dat je zelfbewust en zelfsturend bent om je persoonlijk te ontwikkelen. Met veel energie werk je aan je toekomst. Na een coachingtraject kijk je met een andere en bewustere houding naar het leven. Scherper en met meer zelfkennis.

 

Hoe werkt een coachtraject?

Het coachingtraject is maatwerk. Je bepaalt samen met de coach je coachvraag en hoe het traject eruit komt te zien. Ook als je zelf niet duidelijk hebt, wat jouw coachvraag is, blijkt dat dit vaak alsnog naar boven komt. De coach zal dit traject bewaken. Het kan heel goed zijn, dat jouw coachvraag opnieuw moet worden geformuleerd na een bepaald gesprek. Dit is heel normaal en kan deel uitmaken van jouw “persoonlijke reis”.

 

Wat is de investering?

De investering wordt bepaald op basis van een vast urentarief (EUR150,00 per uur excl. BTW) en het aantal gesprekken. Meestal zijn maximaal zes gesprekken voldoende met een duur van 1,5 uur tot 2 uur.

Persoonlijke coaching van Edimar: iets voor jou?
Wij willen jou graag ontmoeten! Bel ons op 06-22624722 of mail naar info@edimar.nl voor een persoonlijke ontmoeting.
Check ook onze training ‘bezinning’ als je liever met meerdere coachees over je vraagstukken wilt sparren.

Loading