LOOPBAANCOACHING


Wat is loopbaancoaching?

Er zijn nogal wat definities van loopbaancoaching in omloop. Maar in de kern komen ze op hetzelfde neer: een loopbaancoach is iemand die jou op professionele manier ondersteunt in de ontwikkeling van jezelf in je loopbaan. Hoofdzaak is dat het draait om jou als persoon en jouw persoonlijke ontwikkeling. Een goede coach helpt je dus om je ambities in je baan te bereiken.

 

Wanneer loopbaancoaching?

Je weet niet meer of jij nog op de juiste plek zit? Je vraagt je steeds vaker af: “Past mijn baan nog bij mij?” Dan is het tijd om op zoek te gaan naar het antwoord. Ook kan de reden voor jou minder positief zijn. Door een reorganisatie of andere reden is jouw toekomst op losse schroeven komen te staan en heeft jouw leidinggevende gezegd dat je maar eens met een loopbaancoach moet gaan praten.

Het zoeken naar een andere werkomgeving of loopbaan is een uitdagend proces. Het creëren van een nieuwe loopbaan wordt met een persoonlijke aanpak versneld. De nadruk wordt gelegd op het vinden van de baan die je werkelijk wilt; dus bij je past én waarbij het eventuele rouwproces van het loslaten van het vertrouwde voldoende aandacht krijgt. Deze aanpak is praktisch en zeer persoonlijk en wordt in nauw overleg met jou vastgesteld op basis van jouw behoeften en wensen.

 

Wat levert loopbaancoaching jou op?

Allereerst is het belangrijk dat jij intrinsiek gemotiveerd bent om je te ontwikkelen en aan je leerdoel wilt werken. Samen met je loopbaanadviseur ontdekt je wat je krachten zijn en wat je positie op de arbeidsmarkt is. Na afloop van de loopbaanadvies gesprekken kun je in twee minuten aan iemand duidelijk maken waar jij goed in bent en wat jij voor een werkgever kunt betekenen. Je hebt helder wat je wilt en je weet welke stappen je moet ondernemen om daar te komen.

 

Wat is de investering?

De investering wordt bepaald op basis van een vast urentarief (EUR125,00 per uur excl. BTW) en het aantal gesprekken. Meestal zijn maximaal zes gesprekken voldoende met een duur van 1,5 uur tot 2 uur.
De kosten van mogelijk een ontwikkelassessment zijn hierin nog niet meegenomen.
Na het intakegesprek ontvang je van ons binnen 3 werkdagen een heldere en duidelijke offerte.

 

Loopbaancoaching van Edimar: iets voor jou?

Wij willen jou graag ontmoeten! Bel ons op 06-22624722 of mail naar info@edimar.nl voor een persoonlijke ontmoeting.
Check ook onze training ‘loopbaan’ als je graag met meerdere ambitieuze coachees over je loopbaan wilt sparren en meteen een leuk netwerk wilt opbouwen.

Loading