INTERIM HR PROFESSIONALS & VERANDERMANAGERS


Onze professionals moeten passen bij de waarden van ons bedrijf. Naast dat onze Interim professionals zeer ervaren en deskundig zijn op het gebied van HRM en verandermanagement, binden en boeien wij alleen professionals aan Edimar die geloven in de principes:

 • Je staat dicht bij jezelf
 • Delen is vermenigvuldigen
 • Versnellen door te verbinden

 

Zoek je een interim oplossing voor jouw HR vraagstukken of heb je een grote verandering binnen jouw bedrijf te managen waarbij externe expertise gewenst is?

Edimar ondersteunt vanuit haar ervaring en vakkennis ondernemingen in het MKB bedrijf en multinationals. Wij helpen jou graag optimaal te presteren in een concurrerende markt of in een veranderende omgeving. Een professionele en flexibele organisatie is – in onze overtuiging – daarvoor een kritische succesfactor.

Edimar biedt Interim HR professionals (HR managers, HR business partner en HR experts) en Verandermanagers voor jouw probleem op het gebied van HRM en Management.  Wij gaan graag de uitdaging aan om de beste ‘fit’ te vinden tussen jouw vraagstuk en onze professionals. Dit doen wij op een persoonlijke, professionele en daadkrachtige wijze. Want wij willen niet de grootste partij op de interim markt zijn, maar wel de allerbeste! Jezelf zijn, kwaliteit leveren en je optimaal inzetten voor de gevraagde expertise, zijn de sleutels tot succes en om die reden blijven we bescheiden in onze omvang.

 

Interim management volgens Edimar?

De essentie van waar interim management om draait, wordt naar onze mening dan ook vaak vergeten; het oplossen van een tijdelijk probleem. Niet meer en niet minder. Een interimmer springt in op het gewenste moment, realiseert of initieert de gewenste verandering, bereidt opvolging voor en vertrekt als de organisatie het weer op eigen kracht kan overnemen. Alsof hij of zij er nooit geweest is. Alsof er nooit een probleem heeft bestaan. Dát is waar het volgens ons bij interim management om gaat.

 

Wat zijn de voordelen van onze interim professionals?

 • Hoge vakbekwaamheids- en ervaringseisen

Kennis kan worden afgemeten aan behaalde diploma’s, zeker. Maar vaak nog belangrijker is de ervaring die een professional in de praktijk heeft opgedaan. Juist de senior professional is in staat deskundig en zelfstandig te werken. Behaalde resultaten en goed afgeronde projecten zijn doorgaans een prima graadmeter voor de capaciteiten van een interimmer. Ervaring staat dus bij ons – naast vakkennis – hoog in het vaandel.

 • Specialistisch netwerk

Jij vindt bij ons altijd de juiste professional: zowel generalisten als specialisten. Waar een meer generalistische interim manager soms op een bepaald gebied nét de noodzakelijke diepgang mist, kan een van onze specialisten ondersteuning bieden. En wanneer een project een bepaalde deskundigheid vereist, kunnen onze specialisten zo aan het werk.

 • Schaduwmanagement

Het is voor ons net zo belangrijk dat een interim opdracht tot een goed einde wordt gebracht als voor jou. Edimar blijft dan ook continu op de achtergrond aanwezig. Wij bespreken de voortgang met de interim professional, bieden coaching of extra expertise aan waar nodig en bespreken met jou, in de door jouw gewenste frequentie, de status van het project. Zo vormen wij samen met de interim professional en jij een team tot het beoogde resultaat is behaald.

 • Ontwikkeling

Wij hebben zorgvuldig een netwerk met HR professionals en verandermanagers opgebouwd. Met deze generalisten en specialisten kun je de continuïteit van jouw organisatie waarborgen. Naast het ervaringsleren vinden wij het belangrijk dat onze professionals blijven groeien en ontwikkelen. Om die reden faciliteert Edimar onze professionals periodiek met bijvoorbeeld intervisie, coaching, workshops, trainingen e.d.

 

De beloftes van Edimar

 • Elke opdracht is uniek

Iedere organisatie is anders en elke nieuwe interimopdracht dus ook. Natuurlijk is het snel ‘invliegen’ van een interimmer mogelijk. Maar liever stellen wij vooraf een interimplan op. Dit plan is gebaseerd op de vastgestelde uitgangssituatie en noodzakelijke randvoorwaarden. Is er draagvlak in jouw organisatie, welke beslissingsbevoegdheid heeft de interim professional, welke positie bekleedt hij/zij? Kortom: wat is er nodig voor het tot een goed einde brengen van de interim- opdracht.

 • Binnen tien werkdagen een professional

Snelheid is meestal erg belangrijk. Wij hechten er daarom aan jou te kunnen garanderen dat wij binnen tien werkdagen een interimoplossing kunnen bieden.

 • Flexibel in termijnen

Bij ons kun je professionals inhuren voor de termijn die jij wenst. Dit kan van pas komen, bijvoorbeeld bij vervanging vanwege langdurige afwezigheid door ziekte, sabbatical, zwangerschap, etc.

 • Snel de beste match

Je wil graag snelheid en kwaliteit. Nadat wij met jou in het intakegesprek de opdracht hebben besproken, stellen wij binnen 48 uur een profiel op van de beoogde kandidaat. Na akkoord over het profiel leveren wij één potentiële kandidaat aan. Voor de meeste interim vragen zijn wij in staat om dit zelfs binnen vijf werkdagen na opdracht en jouw akkoord over het profiel, te realiseren. Wij selecteren op kennis, ervaring, belangrijkste competenties voor de opdracht, persoonlijkheid en natuurlijk ‘de klik’, die de interimmer moet hebben met jou als opdrachtgever.

 • Ontzorgen (administratief)

Jij huurt ons in, dus nemen wij jou en de interim professional maximaal ‘alle sores’ uit handen. Wij nemen het initiatief, stellen de concept overeenkomsten op, stemmen de inhoud van de documenten af met jou als opdrachtgever en met onze interim professional. Wij zorgen dat alles organisatorisch, juridisch en administratief goed en vlot verloopt. Wij zijn op de hoogte van de benodigde documenten in relatie tot de wet DBA of andere relevante wet- en regelgeving. Jij kunt rekenen op adequaat en zorgvuldig handelen.

 

Een interimoplossing van Edimar: iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden naar wat Edimar kan betekenen voor jou? Bel ons op 06-22624722 voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over de mogelijkheden. Wij zijn jou graag tot dienst.

Loading