BASIC LIFE DESIGN


De eerstvolgende Basic Life Design vindt plaats op 25 t/m 27 november 2019

Basic Life Design 

De persoonlijke waarde van Basic Life Design is mensen te begeleiden in het ontwikkelen van hun eigen kracht en ze te verbinden met anderen die dat mogelijk maken. Wij als team helpen je daar graag bij.

Basic Life Design kent een 3-daags programma dat gericht is op zelfontplooiing in de brede zin van het woord. Zowel de persoonlijke als werkgerelateerde dilemma’s komen uitgebreid aan de orde en geven garantie voor groei en balans.

Eén onderdeel is specifiek gericht op loopbaanontwikkeling en daarvoor gebruiken wij een vriendelijk assessment dat meer inzicht geeft in je persoonlijkheid en dat vertaald wordt naar competenties. Dit assessment geeft je inzicht of jouw functie past bij jouw kwaliteiten en welke mogelijkheden jij nog meer hebt.

Tijdens de dagen word je zowel individueel als in een groep begeleid. Deze combinatievorm van samen en toch apart vinden wij een juiste afspiegeling die elk bedrijf of dienstverlening zal herkennen. Het programma wordt geïmplementeerd met behulp van drie coaches. Zij zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding, lifecoaching en psychologie.

De deelnemers kunnen na de driedaagse:

  • zich herkennen in hun kwaliteiten;
  • adequater omgaan met eigen grenzen;
  • op basis van bewustwording en innerlijke vrijheid passende keuzes maken, zowel privé als professioneel;
  • kwetsbaarheden beter delen;
  • meer rust en ontspanning ervaren.

Kosten driedaagse Basic Life Design:
All inclusive; per persoon € 1.425,– excl. BTW. Deel je samen met een collega, vriend of familielid een kamer dan is de prijs per persoon € 975,–. Deze prijs is inclusief ontbijt op dinsdag- en woensdagochtend, lunch op dinsdag en woensdag, een diner op maandag- en dinsdagavond en onbeperkt koffie, thee en water. Aankomst op maandag, vertrek op woensdag  (twee overnachtingen).

De groepsgrootte bestaat gemiddeld uit zes personen waardoor we persoonlijke aandacht drie dagen lang kunnen garanderen.

We verwelkomen je ten zuiden van Eindhoven op onze schitterende locatie (zie foto’s hiernaast). De locatie biedt comfort, rust en privacy waar we heel zorgvuldig naar hebben gekeken.

Warme groet,

Anette, Edith & Henry

________________

A A N M E L D F O R M U L I E R

Ik meld mij graag aan voor BASIC LIFE DESIGN welness voor lichaam & geest.

Ik kies voor de PERIODE (verplicht veld):

Loading